Mjesto termalnih užitaka koje ‘hrani’ dušu i tijelo

Rimske terme,

Trebate inspiraciju za vikend u kojem želite spojiti brigu o zdravlju i potpuni užitak antistresnog odmora uz vrhunsku uslugu? Među najljepšima u ovom dijelu Europe, kupalište s termalnom vodom u Rimskim termama spaja ljekovitu moć vode iz nastarijeg termalnog izvora u Sloveniji s hedonističkim užicima luksuznog odmora i pomno osmišljenim wellness tretmanima.

Rimske terme u Sloveniji su nešto posve drukčije – terme koje nude bijeg u luksuznu oazu odmora i užitaka, mir, tišinu, blagodat najljekovitije slovenske vode, vrhunsku gastronomiju, predivnu prirodu, sobe s vlastitom saunom i jacuzzijem – na samo sat vremena od Zagreba!

rimsketerme8
Osim što je termalna voda u Rimskim termama jedna od najljekovitijih u Sloveniji, te pomaže kod  raznih oboljenja, ortopedskih i reumatičnih do dermatoloških i ginekoloških problema, izvrstan položaj u dolini Savinje s netaknutim šumama blagotvorno utječe i na kronična oboljenja dišnih organa. Izvori u Rimskim termama nalaze se približno 1000 metara ispod površine zemlje. Voda iz Amalijina izvora ima 38,4 °C, a voda iz Rimskog izvora 36,3 °C. Više o termama pročitajte na Journal.hr
rimsketerme4

Odgovori