Ljetni fotosafari: Planinski div koji će vam priuštiti pustolovinu kao iz filma

Velebit,

Iz raznovrsne ponude izleta, koje možete odabrati boraveći na moru, fotosafari na Velebitu pustolovina je o kojoj ćete pričati. Ovu planinsku fantaziju ‘osigurat’ će vam najduži hrvatski planinski masiv, netaknuta priroda i skrovita mjesta ‘moćnog diva’ na koja možete doći samo terenskim vozilima. Planinska avantura koju vrijedi isprobati.
Velebit 1, Foto Preuzeto s Journal.hr

Izlet koji traje oko 8 sati počinje u 9 ujutro, a  prva postaja je podnožje Svetog brda gdje uz malo sreće možete vidjeti konje koji žive u tom području. Nakon toga, kreće se prema Tulovim gredama podno kojih se nalazi crkva sv. Franje. Pred kraj izleta dolazite do kanjona rijeke Zrmanje gdje se možete okupati i prošetati, a na samom kraju stajete na platou s kojeg se pruža nezaboravan pogled na kanjon. Gdje možete rezervirati ovaj zaista posebni izlet i kolika je njegova cijena, ali i više o samoj avanturi pročitajte na Journal.hr.
Velebit 2 Foto Preuzeto s Journal.hr

Da li ste pročitali ove članke?

Odgovori

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena * su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>