Kamo putovati u proljeće?

Amsterdam,

Stiglo nam je proljeće koje je idealno razdoblje za putovanje. U nastavku vam donosimo nekoliko predivnih destinacija  po izboru portala wish.hr koje bi svakako valjalo posjetiti, a koje su u proljeće posebno predivne.

Pariz je najljepši u proljeće. Predivna dvorišta i vrtovi u cvatu koji sve posjetitelje ostavljaju bez daha. Luksemburški park je mjesto koje u Parizu svakako morate posjetiti ako želite vidjeti nešto čarobno i nezaboravno.
pariz,
Toskana predivna i suncem okupana najljepša je upravo u proljeće. Proljeće je razdoblje u kojem Toskanu upoznajte okupani mirisima lavande.
Amsterdam je europski dragulj koji je predivan u proljeće. Osim razno raznih znamenitosti koje nudi, Amsterdam je u proljeće pun cvijeća u cvatu i sunčanih dana koje možete provesti vozeći bicikl u gradu bickla.
Malta je princeza Mediterana. Ukoliko želite vidjeti grad bogate kulturne baštine, koji je okružen netaknutom prirodom posjetite ga u proljeće kada ćete u njemu moći uživati bez prevelike žurbe i u miru.
Sardinija  glasi kao jedna od najljepših destinacija Italije. Krase ju predivne plaže, brojni vodeni sportovi, predivni gradovi i slikopisna sela, arheološka nalazišta, bogata priroda i glazba na svakom koraku kojoj proljeće daje jednu posebnu notu.
Koje  još destinacije svakako vrijedi posjetiti u proljeće pročitajte na wish.hr, portalu za kulturu življenja koji korisnicima iz Hrvatske, ali i šire omogućuje različite i vrijedne podatke, tekstove, fotografije i drugi interaktivni sadržaj koji život čine bogatijim i zanimljivijim.

Da li ste pročitali ove članke?

Odgovori

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena * su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>