GatorFest: Nakon festivala vina odmorite se na obali Dunava u čarobnoj kući

takac,

Ukoliko se spremate na put prema predivnoj Baranji, podsjećamo vas na jedan zanimljivi festival koji se tamo održava u lipnju.

Naime, Gator Fest- festival dobrog vina koji će se održati od 9. do 10.lipnja, uz cijenjena i kvalitetna vina, nudi bogatstvo etno sadržaja, umjetnina izloženih na štandovima, ali oduševljava naravno i nezaobilaznom gastro ponudom.

Tijekom dva dana nudi se bogati program: sajam vina, Wine&Walk – šetnja vinogradima i Banskom kosom, otvoreni vinski podrumi, izložbe, koncerti, dramske predstave, umjetničke i etno radionice i etno sajam.Osim toga sve posjetitelje zabavljat će  ulični zabavljači, mogu uživati u oživljavanju legendi o Crvenoj Marti, izložbi mladih umjetnika na otvorenom, zabavnim sadržajima za djecu.

Ukoliko se spremate put Baranje imamo prijedlog i za jednu savršenu kuću za odmor. Udaljenu naime, samo šest kilometara od Gator Festa. Smješteni u kući za odmor Takač doživjet ćete Baranju i uroniti u njezinu najljepšu bajku.

Kuća se nalazi na samoj obali Dunava i apartmani u njoj raspolažu s pet dvokrevetnih soba, dvjema kupaonicama i velikom kuhinjom. Osim toga, na raspolaganju gostima  je i velika terasa te mjesto za roštiljanje. Upravo se u neposrednoj blizini kuće za odmor Takač točnije 150 metara udaljena, smjestila i pješčana ljepotica- jedina baranjska pješčana dunavska plaža, na kojoj ljeti uvijek ima kupača.

Više informacija kao i kontakte potražite na linku.

Kuća na obali Dunava: Ljepota koju trebate otkriti

Za više informacija o Gator Festu  pogledajte www.tzbaranje.hr

Da li ste pročitali ove članke?

Odgovori

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena * su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>