Doživite Advent u Osijeku

Tijekom mjeseca prosinca posjetite manifestaciju Advent u Osijeku.

Uživajte u predbožićnim izložbama i koncertima u gradskim galerijama, muzejima i crkvama te ne propustite posjetiti niti vrijedne ugostitelje koji su za ovu priliku pripremili prigodne povoljnije restoranske menije i hotelske pakete, a pogledati ih možete na Internet stranici Turističke zajednica grada Osijeka: www.tzosijek.hr.

Središnji dio adventskih događanja bit će božićni sajmovi od kojih će najdulje trajati onaj najveći i najljepši – Božićni gradić na čarobno ukrašenom baroknom Trgu Svetog Trojstva.

Na sajmovima ćete moći pronaći proizvode poput slavonskih dimljenih mesnih delicija, obrtničkih proizvoda, medenjaka, svijeća, drvenih igračaka, ručno rađenih keramičkih i staklenih predmeta, a dok obilazite prostor sajma pratit će vas i pozivati na kušanje mirisi čaja, kuhanog vina s klinčićima i kuhane rakije.

Tijekom mjeseca prosinca u Osijeku vas očekuju i besplatne turističke šetnje, romantične vožnje fijakerom, Festival vina u Arheološkom muzeju, degustacija Osječke čokoladne praline u kavani Waldinger, degustacija Slavonske torte, velika božićna pšenica koju će u starom gradu Tvrđi Osječani vrijedno zalijevati sve do Badnjaka, te za najmlađe dolazak Svetog Nikole u grad i vesele vožnje u Božićnom tramvaju u društvu Djeda Mraza i njegovih vilenjaka.

Božićni i zabavni koncerti, druženje s prijateljima i obitelji, prigodni pokloni za najmilije, svjetlucavi ukrasi, mirisi božićnih drvaca i… Advent u Osijeku kakav jednostavno želite posjetiti!

Facebook: Advent u Osijeku

Turistička zajednica grada Osijeka

Županijska 2, 31000 Osijek

Tel: + 385 (0)31 203 755

Web: www.tzosijek.hr

e-mail: tzosijek@tzosijek.hr

Facebook: TZOsijek

Kontaktirajte turističku zajednicu:

[contact-form-7 404 "Nije pronađeno"]

Odgovori