Vrući modeli: Brazilski izgled za otkačene ljetne izlete

Havaianas

U prekrasnom ambijentu zagrebačkog Matis Absolut lounge bara, Havaianas je održao predstavljanje nove kolekcije japanki za ljeto 2015. godine. Više nego bilo koji drugi brand japanki, Havaianas vašem ljetnom stilu daju pravi brazilski look, a što to Havaianas ovog ljeta nudi te zašto su idealna ljetna obuća došli su pogledati brojni poznati.

Pročitajte više...

Neobični festival na kojem možete ‘postati’ coprnica

Legendfest -

Konzultirati se coprnicom u Vještičjem brlogu, upoznati Lukavečku gataru, položiti ispit za coprnicu, u Metlaonici napraviti vlastitu vještičju metlu, ali i priključiti se poznatom umjetniku Nikoli Falleru u izradi slamnate Skulpture velike Coprnice, sve to možete na ovogodišnjem drugom po redu LegendFestu Lukavec – festivalu narodnih priča, legendi i mitova koji se ovog vikenda održava u starom gradu Lukavcu pokraj Velike Gorice u organizaciji Udruge Val kulture i Muzeja Turopolja.

Pročitajte više...

Raj na zemlji za nju je …

Neda Parmać

Atraktivna mlada pjevačica Neda Parmać na scenu se nakon pauze od godinu i pol dana vraća s pjesmom ‘Zid’. Presretna je zbog novog singla, a osim profesionalno Neda je ispunjena i privatno. Uživa u društvu kćerkice Adriane, supruga Damira Klačara tenora HNK, te putovanjima.

Pročitajte više...

Vežite se polijećemo: Nebeska čarolija zbog koje ćete izgubiti tlo pod nogama

dinner in the sky,

Večera u nebu, iskustvo na sasvim novoj razini  – definitivno.  Ako tražite nešto drugačije, ekstravagantno, nešto što će vas ‘prestraviti’ i fascinirati do kraja onda je to Dinner in the sky. Najekstravagantniji restoran koji će vas podignuti toliko visoko, da boreći se s vlastitim mislima, istovremeno očarani iskustvom ali i  preplavljeni emocijama, ne želite ni provjeriti koliko ste točno iznad tla i kako izgleda pogled iz ptičje perspektive.  No svakako vrhunski doživljaj koji vrijedi isprobati

Pročitajte više...