Zabava na maksimum: Maškarani vikend u Crikvenici

Crikvenica,

Na žalost svih ljubitelja maškara, polako se približava kraj ovogodišnjih maškaranih događanja. Još svega nekoliko dana i stiže posljednji maškarani vikend. Zanimljiva i raznovrsna događanja nas očekuju do samoga kraja, a jednako će uživati i odrasli i djeca.

Pročitajte više...

5 stvari koje morate vidjeti u Kranjskoj Gori

Kranjska Gora,

‘Kroz sva godišnja doba, Kranjska Gora nudi pregršt sadržaja za prekrasne biciklističke ture, za ugodna pješačenja, a i planinarenja. Priroda je neopisiva – prekrasni slapovi, stazice uz rijeke i potoke, a odmor možete iskoristiti za isprobavanje autohtone kuhinje’,  riječi su Maria Valentića koji je svoj zimski odmor odlučio provesti upravo u Kranjskoj Gori.

Pročitajte više...

Individualni programi detoksikacije u spa raju!

roi spa,

Relaksirajući tretmani u kombinaciji sa svjetski poznatom metodom krono prehrane po programu doktorice Gifing, u potpunosti će vas opustiti, napuniti energijom i podariti vam osjećaj lakoće i ljepote življenja. Ne dvojite ni trenutka! Uputite se u Hotele Rogaška i ROI Spa u Rogašku Slatinu, poznatu slovensku oazu zdravlja, udaljenu nepunih sat vremena od Zagreba do koje vam uopće nije potrebna vinjeta.

Pročitajte više...