Rivijera Crikvenica – čarolija modrog i zelenog

c_panorame (7)

Slikovita turistička mjesta Crikvenica, Dramalj, Jadranovo i Selce dio su Rivijere Crikvenica, destinacije na Kvarneru sa stoljetnom tradicijom zdravstvenog turizma. Vrijedno kulturno-povijesno nasljeđe, zanimljivi sportski, rekreativni, zabavni i gastronomski programi te raznolikost prirodnih krajolika, od morske obale preko zelenog zaleđa obližnjega Vinodola pa sve do kontinentalnog šumskog predjela, čine ovu rivijeru posebnim i privlačnim turističkim odredištem.

Pročitajte više...

Dan žena u Međimurskim i Lovačkim dvorima

Damski meni

Pokažite divljenje, poštovanje i ljubav svim ženama u vašem životu uz romantičnu večeru i ples popraćen živom glazbom u ugodnom ozračju autohtonog ambijenta restorana Međimurski dvori u Lopatincu, ili čarobnom ambijentu restorana Lovački dvori u Čakovcu.

Pročitajte više...

Restoran DP i Mrežnička kuća

mk_dp (14)

Ljubitelji prirode, sporta, dobre kuhinje i provoda uživat će u Restoranu DP. Smješten u obiteljskoj kući, udaljen svega stotinjak metara od rijeke Mrežnice i 6 km od Duge Rese, može primiti dvjesto gostiju, a na prelijepoj terasi još pedesetak.

Pročitajte više...

Vrbnik – nad morem priča

Vrbnik panorama 01121

Želite li osjetiti duh minulih vremena uklesan u kamenu posjetite Vrbnik nad morem na otoku Krku koji će vam otkriti povijesnu priču tkanu više od 900 godina. Romantičan, prekrasan i idealan za savršeni odmor – sve je to Vrbnik nad morem!

Pročitajte više...