Bless food: Anica i Robert Kovač priredili večeru za pamćenje

ANICA I ROBERT KOVAČ,, foto by Goran Matijašec

Projekt Bless food – Večera s porukom koji okuplja poznate osobe kao domaćine, najbolje hrvatske restorane i njihovu gastro ponudu, te brojne udruge koje pomažu potrebitima, u svom petom izdanju predstavio je domaćine Anicu i Roberta Kovača u restoranu Vallis u zagrebačkim Sesvetama. Po želji domaćina, donacijska sredstva prikupljana su za Humanitarnu udrugu fra Mladen Hrkać, s kojom obitelj Kovač redovito surađuje i godinama pomaže njen rad

Pročitajte više...

13 razloga zašto posjetiti dalmatinsku obalu

kolaž more nn

Preporuka za posjetiti našu zemlju koja dolazi iz usta stranaca jedna je od možda najboljih promocija našeg turizma. Objavljena na Buzzfeedu pod naslovom ’13 nevjerojatnih stvari za vidjeti i učiniti na dalmatinskoj obali’ još nas je više zaintrigirala, a svakako je zanimljivo vidjeti kako nas doživljavaju stranci.  Nakon Zagreba otkrivamo vam kako strani gosti doživljavaju našu obalu.

Pročitajte više...

10 činjenica o Zagrebu koje iznenađuju turiste

Zagreb 1

Glavni grad Hrvatske čini se posljednja je hit destinacija među njemačkim turistima. U čemu je leži tajna ljubavi između Nijemaca i Zagreba otkrio je novinar web časopisa Local . Naime, s obzirom da je Zagreb sve češća destinacija upravo njemačkih turista, udaljen samo dva sata leta avionom te povezan sa čak 30 letova tjedno, hit je metropola u kojoj su njemački turisti sve brojniji.

Pročitajte više...

Nevjerojatne činjenice o odmoru koje niste znali

Odmor n

Brojna istraživanja bave se odmorom te njegovom utjecaju na naše funkcioniranje, emocije i dobrobit.  Odavno je poznato kako odmor pozitivno utječe na čovjeka, no znate li kako se čovjekove emocije mijenjaju tijekom odmora, koliko nam treba da se opustimo na odmoru te nakon koliko vremena se uopće počinjemo opuštati i zaboravljati na stres i posao?

Pročitajte više...