13 veličanstvenih razloga zašto posjetiti dalmatinsku obalu

kolaž more nn

Preporuka za posjetiti našu zemlju koja dolazi iz usta stranaca jedna je od možda najboljih promocija našeg turizma. Objavljena na Buzzfeedu pod naslovom ’13 nevjerojatnih stvari za vidjeti i učiniti na dalmatinskoj obali’ još nas je više zaintrigirala, a svakako je zanimljivo vidjeti kako nas doživljavaju stranci.  Nakon Zagreba otkrivamo vam kako strani gosti doživljavaju našu obalu.

Pročitajte više...

10 činjenica o Zagrebu koje iznenađuju turiste

Zagreb 1

Glavni grad Hrvatske čini se posljednja je hit destinacija među njemačkim turistima. U čemu je leži tajna ljubavi između Nijemaca i Zagreba otkrio je novinar web časopisa Local . Naime, s obzirom da je Zagreb sve češća destinacija upravo njemačkih turista, udaljen samo dva sata leta avionom te povezan sa čak 30 letova tjedno, hit je metropola u kojoj su njemački turisti sve brojniji.

Pročitajte više...

Nevjerojatne činjenice o odmoru koje niste znali

Odmor n

Brojna istraživanja bave se odmorom te njegovom utjecaju na naše funkcioniranje, emocije i dobrobit.  Odavno je poznato kako odmor pozitivno utječe na čovjeka, no znate li kako se čovjekove emocije mijenjaju tijekom odmora, koliko nam treba da se opustimo na odmoru te nakon koliko vremena se uopće počinjemo opuštati i zaboravljati na stres i posao?

Pročitajte više...

Izlet u oblake: Luksuz koji si možete priuštiti

Dinner in the sky, ©KovaZg photography

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog eventa ‘Dinner in the sky’, koji je održan u Splitu i Zagrebu svjetska atrakcija u uskoj suradnji s hotelom Westin Zagreb, ponovno otvara svoja vrata u hrvatskom glavnom gradu.  Naime, od 21. do 31.svibnja 2015.  ispred hotela Westin Zagreb  tim stručnjaka podignuti će stol za 22 ljudi na visinu od 50 metara

Pročitajte više...