3 hrvatske lokacije na kojima su snimane Igre prijestolja

Heritage hotel Life Palace,

Početak dugoočekivane šeste sezone hit serijala Igra prijestolja fanove je doveo do ekstaze, a drama i uzbuđenje zasigurno nas očekuju i u narednim epizodama. Tim je povodom Booking.com, globalni lider u povezivanju putnika s najvećim izborom smještajnih objekata koji uključuju više od 30 različitih vrsta objekata, uključujući hotele, apartmane, vile, hostele, farme, bungalove i brodove izdvojio zadivljujuće i jedinstvene smještajne objekte koji će oduševiti sve fanove ovog planetarno popularnog serijala.

Pročitajte više...

Čarolija Dunava koji ljepotom baca na koljena

Szabo Bela Derdap,

Kako biste upoznali jednu zemlju trebate upoznati  njezine ljude, hranu, prirodne ljepote, kulturu. Kako biste upoznali i istražili sve ljepote susjedne nam Srbije donosimo vam ‘mini vodič’,vodene ture uz Dunav i Savu, te zanimljive destinacije koje očaravaju ljepotom. Otkrivamo gdje možete kušati ukusni riblji paprikaš, popiti čašu odličnog piva, ali i  otkrivamo i na kojem mjestu Dunav doživljava najveću promjenu u cijelom toku. Fascinantni Đerdap ljepotom zaista ostavlja bez daha

Pročitajte više...

Sami na svjetioniku: Totalno drugačiji odmor

Lighthouse greben,

Željni ste avanture? Zaboravite na klasičan odmor i gužvanje na plaži s milijun turista, jer Booking.com ima neke zabavnije prijedloge i lokacije s kojima ćete se stvarno otisnuti iz svakodnevice i ubaciti u neki drugi svijet. Nabrojali su nekoliko primjera koji odskaču od uobičajene ponude – među njima su palača, vlastiti otok i svjetionik pa i avion… koji vam služi kao apartman. Želite li sljedeći odmor pamtiti do kraja života, ne morate daleko putovati jer su vam neka od tih jedinstvenih iskustava nadomak ruke!

Pročitajte više...

Hit ponuda: Posjetite grad sa 45 stanovnika 130 metara iznad mora

pansion Tramontana,

Iskoristite posebnu ponudu koju su čitateljima portala Kamo na izlet pripremili vlasnici pansiona Tramontana smještenog u povijesnom gradiću Beli u srcu šume Tramuntane. Šetnjom istražite sedam eko staza, otkrijte napuštena sela i čudesnu šumu  i uživajte u miru i tišini te buđenju prirode i proljeća. Istražite drevni gradić, koji broji svega 45 stanovnika i smješten je na brežuljku 130 metara iznad mora. I to sve uz odličan popust od 35 i 45 posto.

Pročitajte više...

Pustolovina za 10: Krenite stazom duhova u potragu za blagom

staza sumskih duhova,

Kada zasićeni gradskim životom, poželite otići na izlet u prekrasnu prirodu, pođite put izletišta koje osim ugodne atmosfere, vrhunske hrane i smještaja nudi i jednu zanimljivu i neobičnu avanturu. Riječ je o igri za djecu i odrasle koja prati bajkovitu priču o šumskim duhovima, zmajevima i blagu.  Krenite stoga stazom šumskih duhova u potragu za blagom.

Pročitajte više...