Sutra aukcija konja !

aukcija,

Državna ergela Đakovo ove godine pokreće organizaciju projekta AUKCIJE KONJA, s ciljem omogućavanja vlasnicima da na jednom mjestu predstave grla koje žele prodati.

Pročitajte više...

Tko je najviše posjećivao Hrvatsku, a kamo to Hrvati najviše putuju?

peljesac,

Top pet najbrže rastućih destinacija u Hrvatskoj prema Booking.com-u su Novalja, Crikvenica, Trogir, Šibenik i Rijeka. Nacionalnosti koje su najviše posjećivale Hrvatsku ovog ljeta su Talijani, Nijemci i Austrijanci. To su samo neki od rezultata koje je globalni lider u povezivanju putnika  s najvećim izborom  smještajnih objekata predstavio na temelju analize sezone 2016. Ujedno su najavili i pilot izdanje Booking Experiences – nove mobilne tehnologije koje će u potpunosti promijeniti način putovanja.

Pročitajte više...

Destinacija Napoleon: Čarobni grad domaćin predstavnika Moskve, Pariza, Pontivyja…

Orebic,

Jeste li znali da su Konavle, Dubrovnik, Pelješac i Korčula bogati baštinom iz napoleonskog razdoblja? Upravo su zbog toga Orebić na Pelješcu i Dubrovačko-neretvanska županija odabrani za domaćina Međunarodne konferencije ‘Kulturna ruta – destinacija Napoleon’, koja se održava od 20. do 23. listopada. Konferencija se održava u sklopu Generalne godišnje skupštine Europske federacije napoleonskih gradova (European Federation of Napoleonic Cities) koja broji 55 gradova članova. Dolazak su najavili gradonačelnici i zamjenici iz 15 europskih država.

Pročitajte više...