Stari novi svijet: Lijepa naša očima stranaca

kolaž

Prirodnim ljepotama Hrvatske, baš kao i kulturi, gastronomiji, arhitekturi ne mogu odoljeti brojni stranci, turisti i novinari koji nerijetko našu zemlju svrstavaju u top destinacije. Za neke je poput urednika Alexea Cervara gurmanski koridor, za druge ‘Stari –novi svijet o kojem se uči i na sveučilištu, za druge romantična zemlja u kojoj treba provesti mirovinu. Sve sami komplimenti za lijepu našu od kojih pucamo od ponosa.

Pročitajte više...

I to imamo: Senzacionalni rimski hram sa 17 mramornih statua

Arheološki muzej Narona

Muzej  izgrađen na ostacima antičkoga grada Narone impresivno je zdanje na lokalitetu Plećašove štale  na kojem su arheološka istraživanja rezultirala  senzacionalnim nalazom ostataka rimskog hrama – Augusteuma i 17 mramornih statua. Otkriveni su hram s predvorjem, tribina ali i kipovi nadnaravne veličine, koji su nakon restauracije danas prezentirani u Arheološkom muzeju Narona.

Pročitajte više...

Festival dobrog vina u Staroj Baranji

Gatorfest 2015.

Seosko domaćinstvo Stara Baranja iz Kneževih Vinograda, u povodu održavanja GATORFESTA – FESTIVALA DOBROG VINA, koji će se održati 12. i 13. lipnja, priređuje promotivnu ponudu s namjerom da na najbolji način doživite posebni baranjski krajolik, njegove ljude, običaje, hranu i vino, a sve to u autohtonom stilu.

Pročitajte više...

Vrući modeli: Brazilski izgled za otkačene ljetne izlete

Havaianas

U prekrasnom ambijentu zagrebačkog Matis Absolut lounge bara, Havaianas je održao predstavljanje nove kolekcije japanki za ljeto 2015. godine. Više nego bilo koji drugi brand japanki, Havaianas vašem ljetnom stilu daju pravi brazilski look, a što to Havaianas ovog ljeta nudi te zašto su idealna ljetna obuća došli su pogledati brojni poznati.

Pročitajte više...