Caffe bar na Britancu koji toplinom dira u srce

Victory art caffe,

Britanski trg jedan je od najstarijih rijetkih javnih zagrebačkih trgova koji spaja urbani prostor s otvorenom tržnicom, sajmom antikviteta te povijesnom arhitekturom čime se postiže jedan poseban ugođaj prošlih vremena ovog zagrebačkog prostora.

Pročitajte više...

Doživite srce Slavonije: Đakovo u adventskom ozračju!

Katedrala sv. Petra,

S koje god strane prilazili Đakovu, prvo što ćete ugledati je žar opeke dvaju tornjeva i kupola najljepše katedrale na prostoru od Venecije do Istanbula.
Gotovo da i nema putnika namjernika koji ne zna za katedralu Sv.Petra i đakovačke lipicance, zaštitne znakove Đakova, prepoznatljivosti sačuvane pokoljenjima.
Đakovo turistima nudi obilje povijesnih, kulturnih i prirodnih vrijednosti, u tolikoj mjeri da ih u jednom danu mogu samo razgledati, a ako ih žele bolje upoznati, u gradu svakako trebaju ostati duže.

Pročitajte više...

Pelješki podrumi: Dobrodošli u veličanstveno vinsko carstvo

Vinogradi,

Pelješki vinari nastavljaju svoju uspješnu tradiciju i otvaraju vrata svojih podruma kako bi svi zaljubljenici u vina, tradiciju i Dalmaciju mogli kušati mlada ali i stara nadaleko poznata pelješka vina. Dani otvorenih vrata peljeških podruma manifestacija je koja promovira vinsku cestu te gostima otkriva vinarije, podrume, obiteljska imanja predivnog i drugog po veličini  hrvatskog poluotoka.

Pročitajte više...