Novi Leggiero: Kao kod kuće i još bolje

leggiero,

Prostori u kojem odlazimo na kavu i druženje danas su postali puno više od običnog kafića, bila je to misao vodilja Leggiero tima koji je prije nekoliko dana otvorio novu lokaciju na zagrebačkom Jarunu. Mjesta su to u kojima se posebna pažnja danas posvećuju interijeru i njihovom uređenju, jer gosti se uvijek vraćaju tamo gdje im je ugodno.

Pročitajte više...

Ana Fostač-Krilčić je menadžerica godine

HR SUmmit Dobitnica Ana Fostač-Krilčić

U organizaciji portala posao.hr i najveće strukovne udruge djelatnika u upravljanju ljudskim resursima-HR centar, održan je 9. HR Summit na temu ‘HR za poduzetništvo: Ključna poluga razvoja ili…?!’ na kojem je struka osmu godinu zaredom odabrala najboljeg hrvatskog menadžera ljudskih potencijala.

Pročitajte više...

Wild & Free: Pustolovna utrka koja snagu stavlja na test

Baranja,

Combat Race, adrenalinsko- pustolovna utrka, natjecanje koje testira  tjelesne mogućnosti svakog pojedinca uskoro se  po treći put održava  u Hrvatskoj! Ovogodišnje izdanje Combat race natjecanja održava se naime, u okviru Kulinijade u organizaciji Općine Jagodnjak! Uz ovo adrenalinsko natjecanje, Kulinijada će biti puna sadržaja i pružiti će mogućnost višednevnog uživanja u Baranjskim proizvodima.

Pročitajte više...