Sami na svjetioniku: Totalno drugačiji odmor

Lighthouse greben,

Željni ste avanture? Zaboravite na klasičan odmor i gužvanje na plaži s milijun turista, jer Booking.com ima neke zabavnije prijedloge i lokacije s kojima ćete se stvarno otisnuti iz svakodnevice i ubaciti u neki drugi svijet. Nabrojali su nekoliko primjera koji odskaču od uobičajene ponude – među njima su palača, vlastiti otok i svjetionik pa i avion… koji vam služi kao apartman. Želite li sljedeći odmor pamtiti do kraja života, ne morate daleko putovati jer su vam neka od tih jedinstvenih iskustava nadomak ruke!

Pročitajte više...

Atrakcija pod zemljom: Špilja koju trebate posjetiti

koncertna_dvorana u špilji

Najduža špilja u sjevernoj Hrvatskoj je otvorena.  Naime, špilja Veternica u Parku prirode Medvednica spremna je za novu sezonu posjećivanja. Inače Veternica je svojom duljinom peta po dužini špilja Hrvatske, te je značajno arheološko i paleontološko nalazište kao i poučni primjer krških pojava.

Pročitajte više...

Hit destinacija: 90 sekundi čistog užitka

Crikvenica,

Audiovizualna šetnja  jednom našom predivnom rivijerom poziv je na odmor, opuštanje i čisti užitak. Promotivni je to film koji otkriva čarobnu Crikvenicu te svu njezinu raskoš, ljepotu i ponudu. Uživajte u 90 sekundi čistog užitka, koje će vas u trenutku ‘teleportirati’  u atmosferu odmora i ljeta, lišenog stresa i obveza. Zastanite opustite se i uživajte. ‘Discover, enjoy, repeat’!

Pročitajte više...

Gastro fantazija: Popularni Bistro 75 otvoren i u strogom centru

bistro 75,

Jeste li kušali pohane srdele, juhu od liganja ili pak gulaš od hobotnice? Sve to, ali i još puno finih jela nudi popularni zagrebački Bistro 75 nedavno otvoren na zagrebačkoj Knežiji. No brze i fine zalogaje kao i sendviče sa sporo kuhanim mesom, salate i falafel osim u zapadni dio grada ‘donio’ je i u centar Zagreba. Naime, da oni koji gravitiraju centru ne bi bili zakinuti, u svim njihovim delicijama i pokojoj novini možete ‘guštati’ i na još jednoj adresi.

Pročitajte više...