Registrirajte se:Tko je za tajanstveni pikinik u bijelom?

pikinik,

Osamsto odabranih sretnika dobit će priliku sudjelovati na tajnom druženju 20. svibnja 2017. godine na jednoj od najljepših zagrebačkih lokacija te slaviti vrijednosti koje Le Diner en Blanc promiče – prijateljstvo, eleganciju, jednakost, druženje, galantnost i tajnovitost. Tako će Zagreb, obučen u bijelo, na najljepši način otvoriti proljetnu sezonu druženja na otvorenom.

Pročitajte više...

Proljetni izazov! Na izlet ili na kupanje uz baršunasto-meku kožu!

jantar,

Proljeće je na vratima. Vrijeme je da iz ormara izvadite laganu proljetnu odjeću, a onu tešku, koja je cijelu zimu skrivala vaše tijelo, pospremite do sljedeće zime. Intenzivno buđenje i bujanje prirode dat će vam novu energiju i elan da možete punim plućima uživati u lijepom proljetnom vremenu i krenuti na nove izletničke avanture. Neka svježina prirode bude nadahnuće i vašoj ljepoti. Osjećajte se lijepo i sigurno!

Pročitajte više...

Wellness užitak: Opuštanje u ženskom stilu

Terme Olimia,

Stiže nam ožujak, mjesec u kojem slavimo žene i nastojimo se razmaziti na poseban način. To je idealno vrijeme da se odlučite na pozitivne promjene u životu koje donose dobar osjećaj. Kažu da pozitivne promjene počnu od malih stvari… Stoga ne čekajte. Budite odvažni, hrabri i puni samopouzdanja kako biste istražili i naučili sve što će vam pomoći da unaprijedite svoj stil života.

Pročitajte više...