Individualni programi detoksikacije u spa raju!

roi spa,

Relaksirajući tretmani u kombinaciji sa svjetski poznatom metodom krono prehrane po programu doktorice Gifing, u potpunosti će vas opustiti, napuniti energijom i podariti vam osjećaj lakoće i ljepote življenja. Ne dvojite ni trenutka! Uputite se u Hotele Rogaška i ROI Spa u Rogašku Slatinu, poznatu slovensku oazu zdravlja, udaljenu nepunih sat vremena od Zagreba do koje vam uopće nije potrebna vinjeta.

Pročitajte više...

Blue Lagoon Iceland: Najljepši prirodni spa na svijetu

Plava laguna,

Island je već neko vrijeme na listi najpoželjnijih svjetskih destinacija za putovanja. Ljepota prirode koja izaziva divljenje privlači putnike znatiželjnike iz cijelog svijeta, a rezultat su fotografije koje se poput munje šire društvenim mrežama i stavljaju Island na listu želja.

Pročitajte više...

Vrhunski komfor na 1770 metara u srcu nacionalnog parka

Kopaonik,

Kada bi postojala neka moderna zimska bajka, radnja bi se sasvim sigurno mogla smjestiti u okrilje MK Mountain Resorta, najvećeg hotelskog kompleksa na Kopaoniku. Ušuškan na ekskluzivnoj lokaciji, u prelijepom okruženju Nacionalnog Parka, MK Mountain Resort nudi savršen ugođaj planinskog ambijenta u svoja tri smještajna objekta.

Pročitajte više...

Vrijeme je za kulturu u ledenoj šumi

Novi Sad,

Ledena šuma u srcu Novog Sada. Od 20. prosinca, u Dunavskom parku održava se  pravi blagdanski  koncertni ugođaj koji će sve do 29.prosinca  točno u 18h biti mjesto za okupljanje ljubitelja dobrog zvuka.

Pročitajte više...

Europska prijestolnica kulture 2021.

Novi Sad,

Grad je to koji je desetljećima unazad gradio prepoznatljivost i različitost na osnovu svog multikulturalnog karaktera, te  na osnovu velikog broja kulturnih i obrazovnih institucija koje posjeduje. S izuzetnim geografskim položajem na srednjem toku Dunava i ključnim europskim vodenim i kopnenim koridorima, važna kompetitivna prednost je i  srednja veličina grada, idealna za život, te je ujedno i značajan privredni, upravni i kulturni centar regije. Novi Sad je nova ‘Europska prijestolnica kulture 2021’.

Pročitajte više...