Kafić za pse: I psi piju pivo zar ne?

kafic za pse,

Znate li gdje je najbolja plaža za pse u Hrvatskoj? Nalazi se u lučici Podvorska u Crikvenici, a ime joj je Monty’s Dog Beach and Bar.
Glavne zvijezde ove plaže ne hodaju na dvije noge, ne govore (bar ne nama razumljivim jezikom), ali piju pivo. Da, dobro ste pročitali, nije šala. Ova je plaža dobila originalan i jedinstven sadržaj u Hrvatskoj, ali i u svijetu – prvi kafić za pse.

Pročitajte više...

Dječje vodeno carstvo u koje će se zaljubiti i veliki

aqualuna,

Ako tražite idealno mjesto za bijeg s djecom znamo kojim putem trebate krenuti kako bi otkrili pravo dječje carstvo.  Idealno je za sve koji traže dnevni aranžman koji će ispuniti očekivanja velikih, a posebno malih gostiju, koji će  pružiti osvježenje, odmor i odmak od svakodnevice. Na putu prema Zagorju točnije Kumrovcu, skrenite prema Podčetrteku mjestu u Sloveniji tik uz granicu s Hrvatskom. Niti 15 minuta vožnje od granice s desne strane pred očima će vam se otvoriti čarobni svijet kojim vlada ‘divovska kobra’, tobogan rezerviran za one najhrabrije, ali i mnoštvo drugih tobogana prilagođenih svim uzrastima.  Mjesto je to s nekoliko bazena, termalnom vodom, životinjicama iz džungle koje su se ‘smjestile’ na zelene površine, s bazenom s valovima. Mjesto je to  koje će vas, kada prođete kroz glavna vrata, uvesti u relaksirajuću stvarnost, daleko od briga i obveza. 

Pročitajte više...

Hit ljetni bijeg: Odmor dostojan aristokracije

Rogaska Slatina,

Ljetne vrućine i žegu gradskog asfalta ne mora nužno ‘izbrisati’ bijeg na more. Osvježenje pružaju i čarobne destinacije na kontinentu koje uljuljkane u zelenilo prirode iznikle oko termalnih izvorima, predstavljaju hedonistički raj, koji mazi sva osjetila i regenerira organizam izvana i iznutra. Upravo takve opuštajuće scenarije, ispisat će boravak u Hotelima Rogaška ROI Spa.

Pročitajte više...