Blagdanska čarolija u predivnom gradu na Kupi

Sisak,

Što kažete na plivačko natjecanje za mlade, vaterpolski turnir, ronilački božićni kup? I ne, ne pozivamo vas na more, već vrlo, vrlo blizu. Na jednu predivnu rijeku u grad s bogatim adventskim programom. Sisak je naime, za sve goste pripremio pravu programsku čaroliju koja će nas tijekom prosinca, kao kroz bajku, uvoditi u najljepše razdoblje u godini.

Pročitajte više...

Idealno mjesto za ljubitelje piva i tople čokolade

Linea,

Odnedavno je u Novom Zagrebu otvorena prava mala oaza domaćih craft piva te najukusnije belgijske tople čokolade Callebaut. Oaza se zove Linea Caffe bar i treća je otvorena lokacija istoimenog kafića. Prva se nalazi također u Novom Zagrebu, a druga u Strojarskoj ulici. Ono što ih izdvaja iz mase ostalih kvartovskih kafića svakako je ponuda pića koja će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca te atraktivan i skladno uređen interijer.

Pročitajte više...

Top 5 razloga za posjetiti ‘Fuliranje’

Fuliranje,

Žedni i gladni dobre hrane i zabave nestrpljivo čekamo subotu, 26. 11. i udar Gričkog topa koji će označiti početak Fuliranja – Cilj projekta je promocija hrvatske gastronomije koja postaje sve snažniji adut u privlačenju posjetitelja  i turista te brandiranju Hrvatske kao gastro destinacije.

Pročitajte više...

Isključite se: Wellness za velike, životinjice za male

Firbas,

U Slovenskim goricama u selu Cogetinci nalazi se domaćinstvo Firbas, koje pozdravlja goste već više od 15 godina. Domaćinstvo je dio Europske mreže Kuća sa tradicijom. Na njemu će vas obitelj Firbas srdačno primiti i maziti s domaćom gastronomijom – jelima pripravljenima od domaćih proizvoda,  a ponuda je tako raznolika da je idelna za obitelji.  Zato ne čudi, da su primili dva priznanja za specijaliziranu ponudu na farmi –  ‘obiteljima ljubazan turizam’ i  ‘biciklistima ljubazan turizam’.

Pročitajte više...