Kamo za Uskrs?

spring-276014_1280

Mi vam dajemo odgovore, a na vama je samo da odaberete mjesto koje će Vama i Vašoj obitelji pružiti nezaboravan Uskrs! Doživite Uskrs za pamćenje i okusite buđenje prirode u prekrasnim objektima od Baranje pa sve do Jadranskog mora.

Pročitajte više...

Putovanje unutrašnjom Istrom nadahnuto prošlošću

parenzana_veli_joze (4)

Doživite novo i neponovljivo iskustvo kroz jedinstveni izlet turističkim vlakom putevima povijesne Parenzane. Uz vožnju istarskim krajolikom posjetite prekrasna mjesta Središnje Istre, kušajte autohtona jela i pića, zabavite se, uživajte u veselim zvucima harmonike i opuštenoj atmosferi te u jednom od najljepših pogleda na Zelenu i Plavu Istru. Sve to, ali i mnogo više očekuje vas na Putu čarobnog muškata i Putu Velog Jože.

Pročitajte više...

Rivijera Crikvenica – čarolija modrog i zelenog

c_panorame (7)

Slikovita turistička mjesta Crikvenica, Dramalj, Jadranovo i Selce dio su Rivijere Crikvenica, destinacije na Kvarneru sa stoljetnom tradicijom zdravstvenog turizma. Vrijedno kulturno-povijesno nasljeđe, zanimljivi sportski, rekreativni, zabavni i gastronomski programi te raznolikost prirodnih krajolika, od morske obale preko zelenog zaleđa obližnjega Vinodola pa sve do kontinentalnog šumskog predjela, čine ovu rivijeru posebnim i privlačnim turističkim odredištem.

Pročitajte više...

Pansion Tramontana, Cres

pansion_tramontana (10)

Prošećite duž sedam eko staza u Belom, otkrijte napuštena sela i čudesnu šumu Tramuntanu i uživajte u miru i tišini te buđenju prirode i proljeća. Istražite drevni gradić Beli, posjetite bejsku crkvu i kip Crne Madone (1 od 4 takva kipa u Hrvatskoj), vratite se u prošlost, prošećite do rimskog mosta i rimske ceste, a pritom uživajte u smještaju Pansiona Tramontana gdje ćete se osjećati baš kao kod kuće.

Pročitajte više...