Jeste li dovoljno hrabri za krenuti ‘Zmajevom stazom’?

Kada zasićeni gradskim životom, poželite otići na izlet u prekrasnu prirodu, pođite put izletišta koje osim ugodne atmosfere, vrhunske hrane i smještaja nudi i jednu zanimljivu i neobičnu avanturu. Naime,  atrakcije seoskog gospodarstva Konaci, smještenog u  prekrasnom području planinskog masiva Bjelolasica-Javornica su  dvije zanimljive staze – Staza šumskih duhova i Zmajeva staza.


Uputite se u potragu za blagom ili prijestoljem davnog kraljevstva i kraljevim grobom, u bajku koja vas čeka u prekrasnim šumama Gorskog Kotara. Put će vam pokazivati šumski duhovi, patuljci, zmajevi i vile, ali neće svakoga pustiti da prođe …  Ako u vama još uvijek tinja dječji žar pustolovine i avanture tada  vas Konaci čekaju.

Za one manje odvažne, možete okušati sreću sa šumskim duhovima bacajući veliku kocku odmah uz samo izletište.

Na izletištu Konaci možete i prespavati jer vrijedni domaćini nude zbilja kvalitetan smještaj i odličnu gastronomsku ponudu.  Naime, u sklopu Izletišta Konaci nalazi se i plantaža malina pa ukoliko posjećujete ovo izletište u ljetnim mjesecima moći ćete sami ubrati i kušati ove ukusne i zdrave plodove. Naravno, u restoranu Izletišta Konaci kušat ćete malinovac obitelji Jankov te razne slastice od malina kao što su domaće štrudle s malinama ili pak odlične palačinke s malinama. Riječ je o ekološki uzgojenim malinama, a domaći malinovac možete naručiti i poštom.


Posjetite ih i otkrijte ovo predivno mjesto, jer oni su uvijek tamo na pola puta između vašeg grada i mora …

Da li ste pročitali ove članke?

Odgovori

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena * su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>